"

Opinii clienți


Alexandru Rață, 33 ani,

Cahul

Vezi testimonialul

” Am pornit o afacere (vulcanizare auto) și am avut succes chiar de la început. Imi doream să mai investesc în niște utilaje suplimentare care mi-ar fi adus clienți mai mulți și respectiv venituri suplimentare. Express Leasing a fost prima mea alegere ca finanțator, și nu am dat greș. Mi-au dat banii chiar a doua zi de dimineață. Le sunt foarte recunoscător că au crezut în mine.”

Anastasia Lungu, 41 ani,

Chișinău

Vezi testimonialul

“ Am apelat la Express Leasing deja a doua oară. Prima dată pentru a deschide cofetăria noastră, iar acum pentru a procura niște utilaje noi de producere a prăjiturilor. Ei sunt rapizi, nu solicită multe acte și e bine că poți lua banii lichizi. Așa, ai mai multă libertate cînd vrei să cumperi ceva. Afacerea mea, am început-o datorită lor și acum o dezvolt tot cu sprijinul lor.”

Vasile Bratu, 55 ani,

Bălți

Vezi testimonialul

“ Mă ocup demult cu apicultura și la un moment dat am vrut să mă apuc mai serios de această meserie. Vroiam să cumpăr un utilaj modern niște stupi noi și alte chestii. Banca mea m-a refuzat în acordarea creditului chiar dacă le-am dus o sumedenie de documente, iar Express Leasing mi-a dat banii necesari în doar cîteva ore. Eu intrasem la ei înîmplător și aveam doar buletinul cu mine. Sunt bucuros că am intrat la ei, altfel nu cred că mai obțineam banii altundeva.”

Serghei Vîrlan, 46 ani,

Chișinău

Vezi testimonialul

“Am ajuns în primăvara și aveam nevoie să suplinesc stocurile de marfă a depozitului meu. Nu prea îmi ajungeau bani ca să plătesc furnizorii, căci am avut vînzări slabe în timpul iernii. Chiar dacă era o sumă mare de bani, Express Leasing mi-a dat acești bani și mi-au facut un grafic flexibil de achitare a ratelor. În plus, achit rate lunare mici, care nu-mi bat la buzunar. Au fost foarte de treabă. Le multumesc pentru ajutor! ”