Inovatii

Express Leasing este o companie care ofera acces la finantare oricarei persoane capabile sa gestioneze un credit. Clientii nostri sunt tratati intotdeauna cu stima, onestitate si fara discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, varsta sau antecedente financiare.

Tehnologii inovative de creditare

Noi oferim clientilor credite simple si rapide. Avem tehnologii care ne permit sa nu cerem alte documente, in afara de cartea de identitate. Luam rapid decizia in privinta creditului, in maxim 60 de minute. Astfel, implementarea acestor tehnologii economiseste semnificativ timpul si eforturile clientilor nostri.

Credite fara limita de varsta

Am inventat aceste credite in special pentru pensionari, care, deseori, din cauza ca nu mai sunt angajați, sunt desconsiderati de alte institutii financiare. (Urmeaza a fi suplimentat)

Tehnologie online-online

Este o tehnologie inventata de Express Leasing, care minimizeaza esential eforturile cumparatorului in shopping-ul online. Aceasta permite efectuarea cumparaturilor online prin intermediul creditului online, intr-o maniera in care cumpararea se executa 100% online si acordarea creditului se executa 100% online. In afara de completarea formulalelor online, solicitantul nu mai trebuie sa faca nimic. Aprobarea creditului se efectueaza simultan cu selectarea bunului. Contractul de credit se semneaza la receptia bunului comandat. Totul se intampla fara ca solicitantul/clientul sa se ridice de pe canapea.

Pachet Anticredit

Inventia apartine companiei Express Leasing si este o inventie in premiera absoluta! Pachetul ANTICREDIT reprezinta o parte componenta a oricarui credit acordat clientilor de catre Express Leasing si include o serie de optiuni care ofera clientului o flexibilitate mai mare la gestionarea si rambursarea totala a creditului. Cea mai importanta dintre acestea este optiunea de rambursare anticipata totala a creditului in orice moment, beneficiind de o compensatie din partea Express Leasing. Altfel spus, in momentul in care clientul doreste ramburseze anticipat tot creditul, acesta nu mai platește comisioanele de rambursare anticipata, așa cum se practica de obicei, ci, dimpotriva, Express Leasing ii ofera clientului o compensatie pentru rambursare anticipata totala a creditului.

Credimatic

Credimatic este un automat care permite eliberarea creditelor fara prezenta consultantului de credite. Este o metoda absolut noua si revolutionara de a imprumuta bani. Acest terminal este gandit pe acelasi principiu cu familiarul bancomat, singura diferenta fiind ca, prin intermediul sau, se pot accesa creditele oferite de Express Leasing.
Experienta utilizarii aparatului este extrem de simpla. Persoana intersata de obtinerea unui credit introduce datele personale prin tastatura si ecranul touchscreen, scaneaza actul de identitate prin intermediul unui scaner instalat pe Credimatic si asteapta aprobarea. Decizia referitor la eliberarea creditului se ia foarte rapid, intr-un interval de 20-40 de minute. In cazul in care creditul este aprobat, clientul printeaza oferta si contractul de credit, prin intermediul terminalului, semneaza contractul si, apoi, il reintroduce in Credimatic. La final, Credimatic ofera instructiunile necesare pentru ca solicitantul/clientul sa poata intra in posesia banilor.